Magyar termék

Cégünk szakemberei, több mint 20 éves tapasztalattal rendelkeznek a gépészeti berendezések mérnöki tervezése, gyártása és telepítése területén. A BES hőszivattyúk saját fejlesztésűek és Kecskeméten gyártjuk minőségi márkák alapanyagaiból.

Akár 0 Ft-os fűtésszámla

Jelentős, akár 30-70%-os költségmegtakarítást érhet el egy gázkazános fűtési rendszerhez képest, mert az alacsony áramfelhasználása végett kiemelkedően nagy energiahatékonyságú a besorolása (A+), valamint a berendezés „H” tarifával üzemel, így kb. 40%-al kedvezőbb áron jut kilowattonként az áramhoz októbertől áprilisig. Napelem rendszerrel együtt telepítve a havi költség 0 Ft, a befektetés megtérülése kb. 4-6 év.

Kíváló teljesítmény tényező

A BES hőszivattyúk teljesítmény tényezője (COP = Coefficient Of Performance) pontosan meghatározható a fűtési rendszer függvényében, mely szerint 1 kWh villamos energia befektetése árán 4-5 kWh fűtőenergiát nyerhetünk a kondenzátor-oldalon (részletes adatokhoz klikk ide).

Melegvíz előállítás

A BES víz/víz hőszivattyúi magas, akár ~65°C előremenő hőmérséklet előállítására is képesek, így alkalmasak a használati melegvíztermelést biztosítani, valamint a meglévő elöregedett, vagy a korszerű kazánok kiváltására is.

Hűtés a nyári hőségben

Padló-, fal- vagy mennyezetfűtési rendszer esetén nincs szükség klímaberendezésre, hisz a BES hőszivattyú működése visszafordítható, így a talajvíz és a levegő külső hőmérsékletét használva kiválóan alkalmas hűtésre.

Környezetbarát megoldás

Nincs károsanyag-kibocsátás, hiszen a talajban és a levegőben lévő energiával működik, a talajból érkező vizet vagy a levegőből kinyert hőt használja fűtési vagy hűtési célra, és a felhasznált vizet és levegőt visszajuttatja a környezetbe.

Felhasználóbarát termék

Kényelmes, mert a rendszerek önműködőek, így emberi beavatkozás nélkül – gyakorlatilag az intelligens vezérlőegységen keresztül – üzemben tarthatóak.

Széleskörű beilleszthetőség

A BES hőszivattyúi összekapcsolhatóak az új vagy a már meglévő fűtési rendszerekkel (pl. radiátor, padló-, fal- vagy mennyezetfűtés, fan-coil) is, azonban a leghatékonyabban a korszerű padló-, fal- vagy mennyezetfűtés/hűtés rendszerekkel üzemel.

Fűtőteljesítmény minden igényhez

A BES hőszivattyúk talajvizes víz/víz és levegő/víz kivitelben kerülnek gyártásra 8-180 kW fűtőteljesítménnyel, lakó- és középületek (pl: társasházak, hotelek, irodaházak, raktárak, üzemcsarnokok, uszodák, üvegházak stb.) fűtéséhez-hűtéséhez egyaránt.

Garancia

A BES hőszivattyúkra 2 év teljeskörű garanciát vállalunk. A grancián túli javításra, illetve a karbantartási munkálatokra egyedi ajánlatot adunk.

Referencia

Magyarországon, Romániában és Szerbiában a családi házakon kívül számos helyen telepítettünk BES hőszivattyúkat társasházhoz, jégpályához, borospincéhez, apartmanhoz, irodához, műhelyhez, hotelhez, étteremhez, csirkefarmhoz. Kattintson ide és nézze meg referenciáinkat.

 

Ajánlatot kérek

Legújabb BES MINI hőszivattyú