40 év

A BES Heat Pump® hőszivattyúk és gépészeti berendezések mérnöki tervezése, gyártása és telepítése terén 40 éves tapasztalattal rendelkezünk. Hőszivattyúinkat Magyarországon, Kecskeméten gyártjuk minőségi márkák alapanyagaiból

6.2 COP

A BES Heat Pump® víz-víz hőszivattyúk teljesítmény tényezője (COP) kiemelkedően magas a 6,2-es értékével. Eszerint 1 kWh villamos energiával 6,2 kWh fűtőenergiát nyerhetünk ki, amivel jelentős, akár 70%-os költségmegtakarítást érhetünk el pl. egy gázkazános fűtési rendszerhez képest, valamint a „H” tarifával kalkulálva, kb. 40%-al kedvezőbb áron jutunk az áramhoz október 15-től áprilisig 15-ig.

HMV

A BES Heat Pump® víz-víz hőszivattyúk R290 GWP 3-as környezetbarát gázzal vannak töltve, így a BES Heat Pump® HMV modullal együtt, akár 60-70°C-os előremenő vizet képesek gazdaságosan előállítani, biztosítva a használati melegvízellátást, valamint igény esetén kiváltva a meglévő, gázkazánról üzemeltetett radiátoros fűtésrendszert.

WiFi

A BES Heat Pump® hőszivattyúkba építhető Wifi vezérlés segítségével, kényelmi funkciók előnyeit élvezheti a BES Heat Pump® mobiltelefon applikáció által, ami a távvezérlésen kívül központi távfelügyeletre is lehetőséget ad.

Aktív hűtés

Padló-, fal- vagy mennyezetfűtési rendszer esetén nincs szükség klímaberendezésre, hisz a BES Heat Pump® hőszivattyú működése visszafordítható, így a talajvíz és a levegő külső hőmérsékletét használva kiválóan alkalmas hűtésre.

Modularitás

A BES Heat Pump® hőszivattyúk összekapcsolhatóak az új vagy a már meglévő fűtési rendszerekkel (pl. radiátor, padló-, fal- vagy mennyezetfűtés, fan-coil) is, azonban a leghatékonyabban a korszerű padló-, fal- vagy mennyezetfűtés/hűtés rendszerekkel üzemel.

Garancia

A BES Heat Pump® hőszivattyúkra 2 év teljeskörű garanciát vállalunk. A grancián túli javítást, valamint a rendszeres karbantartási munkálatokat is vállaljuk egyedi ajánlat alapján.

 
BES Heat Pump® lakossági hőszivattyúk